Promotiepakketten voor jouw evenement

Organiseer jij binnenkort een evenement en wil je zoveel mogelijk bezoekers? Met onze promotiepakketten krijgt je evenement de aandacht die het verdient!

Of je nu een rommelmarkt, een wandeling, een lezing of een concert organiseert: met een promotiepakket zorg je ervoor dat je evenement extra aandacht krijgt onder een groot publiek in Noord-Nederland.

Hoe werkt het?

Je meldt je evenement aan via de selfservicemodule. Hiervoor heb je een account nodig. Bij stap 7. maak je een keuze voor een promotiepakket. Achteraf upgraden naar een ander pakket kan alleen met het gratis pakket Minimale aandacht, met de betaalde pakketten is dit niet mogelijk. De deadline voor het bestellen van een betaald pakket is 15 dagen voor het evenement plaatsvindt. 

Na betaling ontvang je een factuur ter bevestiging.

Wil je meerdere evenementen per jaar aanmelden, vraag dan een abonnement aan. 

Welke promotiepakketten zijn er?


Pakket Minimale Aandacht

Wat houdt dit in?
Je evenement wordt geplaatst op de sites van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, de nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord en RTV Noord. En alleen bij voldoende ruimte wordt je evenement in de agenda’s van de dag- en  nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord (papieren krant) vermeld. Wil je zeker zijn van een plek in de agenda in de krant? Kies dan voor het pakket Extra aandacht.

Wat kost het?
Het pakket Minimale aandacht is gratis.

Waar wordt je evenement vermeld met het pakket Minimale Aandacht?

website vanplan

Websites dag- en nieuwsbladen
De dagbladen van Mediahuis Noord (DVHN, LC en Friesch Dagblad) brengen dagelijks betrouwbaar nieuws, actualiteit en infotainment uit de regio. De sites van deze dagbladen genereren samen bijna 12 miljoen pageviews per maand. Je vindt je evenement terug op deze sites onder de ‘uitagenda’.

De nieuwsbladen van Mediahuis Noord brengen lokaal nieuws en ontspanning en informeren je over alles wat er in jouw buurt gebeurt. De sites van deze nieuwsbladen genereren bijna 5 miljoen pageviews per maand. Je vindt je evenement terug op deze sites onder de ‘uitagenda’. 

rtv noord

Website RTV Noord
Het laatste nieuws uit Groningen lees je op de website van RTV Noord. Met artikelen, video's, interviews, achtergronden en columns uit provincie en Stad. Je vindt je evenement terug onderaan de site onder het kopje 'Agenda’.

 


Pakket Extra Aandacht

Wat houdt dit in?
Met het pakket Extra aandacht ben je zeker van een eenmalige plaatsing van je evenement in de agenda’s van de dagbladen van Mediahuis Noord (DVHN, LC of Friesch Dagblad), de nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord en daarnaast in de digitale agenda’s van deze kranten en de digitale agenda's van de nieuwsbladen van Mediahuis Noord en op de website van RTV Noord.  

Let op! Organiseer je een expositie? Deze worden niet vermeld in de agenda van de nieuws- en huis-aan-huisbladen. De gegarandeerde vermelding en/of premiumpositie geldt voor je expositie dus alleen voor de agenda in DVHN, LC of Friesch Dagblad. Wel kun je je expositie met dit pakket redactioneel laten uitlichten in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze.

Wat kost het?

Voor het pakket Extra aandacht betaal je een vaste prijs van € 50,00. 

Waar wordt je evenement vermeld met het pakket Extra aandacht?

Alles genoemd onder pakket Minimale aandacht, plus:
uitagenda krant

Uitagenda's krant
Je evenement wordt eenmalig meegenomen in de diverse agenda’s van de dagbladen van Mediahuis Noord. De agenda’s van DVHN en LC verschijnen op vrijdag. De agenda van het Friesch Dagblad op zaterdag. De nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord verschijnen op verschillende dagen. Het evenement wordt geplaatst in de week voorafgaand aan het evenement.

NB De foto's met infoblokje aan de zijkanten van deze pagina's zijn de keuze van de redactie en komen niet in aanmerking voor een verkochte positie; activiteiten die niet passen bij de identiteit van de krant worden weggelaten.

 


Pakket Optimale Aandacht

Wat houdt dit in?
Met het pakket Optimale aandacht krijgt je evenement - welke altijd zeker eenmalig wordt geplaatst - in de agenda’s van de dagbladen én de nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord een extra opvallende positie. Om je evenement optimaal te promoten krijgt het redactionele aandacht in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze. Daarnaast gaat je evenement mee in de digitale agenda’s van deze kranten en de nieuwsbladen van Mediahuis Noord en op de website van RTV Noord. 

De extra opvallende positie wordt eenmalig geplaatst.

Let op! Organiseer je een expositie? Deze worden niet vermeld in de agenda van de nieuws- en huis-aan-huisbladen. De gegarandeerde vermelding en/of premiumpositie geldt voor je expositie dus alleen voor de agenda in DVHN, LC of Friesch Dagblad. Wel kun je je expositie met dit pakket redactioneel laten uitlichten in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze.

Wat kost het?
Voor het pakket Optimale aandacht betaal je € 149,-. 

Waar wordt evenement vermeld met het pakket Optimale aandacht?

Alles genoemd onder pakket Extra aandacht, plus:
premium positie uitagenda krant

Premium positie uitagenda krant
Je evenement wordt middels een premium positie meegenomen in de diverse agenda’s. De agenda’s van DVHN en LC verschijnen op vrijdag, de agenda van het Friesch Dagblad op zaterdag. De nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord verschijnen op verschillende dagen. Het evenement wordt geplaatst in de week voorafgaand aan het evenement.

website vanplan

Redactionele aandacht in jouw nieuws- of huis-aan-huisblad
Je evenement wordt als redactioneel artikel meegenomen in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze. De inhoud van het artikel wordt door de redactie van Uitservice verzorgd.  Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare titels.

 


Pakket Maximale Aandacht

Wat houdt dit in?
Met het pakket Maximale aandacht krijgt je evenement – welke altijd zeker eenmalig wordt geplaatst – een extra opvallende positie in de agenda’s van de dagbladen van Mediahuis Noord (DVHN, LC of Friesch Dagblad). 
Daarnaast gaat je evenement mee in de digitale agenda’s van deze kranten, de digitale agenda's van de nieuwsbladen van Mediahuis Noord en op de website van RTV Noord. 

Je evenement wordt daarnaast als redactioneel artikel meegenomen in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze. En om je evenement maximaal te promoten wordt je evenement als redactioneel artikel meegenomen in Dagblad van het Noorden of de Leeuwarder Courant. 

Let op! Organiseer je een expositie? Deze worden niet vermeld in de agenda van de nieuws- en huis-aan-huisbladen. De gegarandeerde vermelding en/of premiumpositie geldt voor je expositie dus alleen voor de agenda in DVHN, LC of Friesch Dagblad. Wel kun je je expositie met dit pakket redactioneel laten uitlichten in een nieuws- of huis-aan-huisblad naar keuze.

Het redactionele artikel en de extra opvallende positie betreft een eenmalige plaatsing (dit geldt ook voor langerlopende evenementen zoals bijvoorbeeld exposities).

Wat kost het?
Voor het pakket Maximale aandacht betaal je € 195,-. 

Waar wordt je evenement vermeld met het pakket Maximale Aandacht?

Alles genoemd onder pakket Optimale aandacht, plus:
Redactionele aandacht in de krant

Redactionele aandacht in DVHN of LC
Je evenement wordt als redactioneel artikel meegenomen in DVHN of LC. De inhoud van het artikel wordt door de redactie van Uitservice verzorgd. 

Meer Uitjes online

Als tip opgenomen in een online redactioneel Uit-artikel op site DVHN of LC
Je evenement wordt als redactionele tip meegenomen in een online Uit-artikel met meerdere tips op de site van DVHN of LC. In dit artikel worden vijf evenementen redactioneel uitgelicht. De inhoud van het artikel wordt door de redactie van Uitservice verzorgd.

 

De prijzen van de pakketten zijn incl. BTW

 
 

Heb je een vraag?

Stel hem hier