Over de redactie

De redactie van Uitservice maakt de agenda’s voor Dagblad van het Noorden (de krant van vrijdag), de Leeuwarder Courant (de krant van vrijdag), het Friesch Dagblad (de krant van zaterdag ) en meer dan 30 week- en nieuwsbladen bladen van Mediahuis Noord in Noord-Nederland, zoals de Groninger Gezinsbode, Franeker Courant en Krant van Hoogeveen. In deze agenda's staat een selectie van de aangeleverde evenementen bij Uitservice. 

Evenementenagenda’s en deadlines

  • Dagblad van het Noorden, krant van vrijdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Leeuwarder Courant, krant van vrijdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Friesch Dagblad, krant van zaterdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Week- en nieuwsbladen (huis-aan-huis) van Mediahuis Noord (bekijk hier het volledige overzicht) kranten van maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: uiterlijk maandag 24.00 uur in de week voorafgaand aan de week waarin het blad uitkomt
  • Meer Magazine, krant van zaterdag: uiterlijk maandag 24.00 uur in de week voorafgaand aan de week waarin het magazine uitkomt.
  • RTV Noord (website), update 2x per dag
  • dvhn.nl/uitagenda en lc.nl/uitagenda, update 2x per dag

Redactionele artikelen

Daarnaast maakt de redactie verschillende pagina’s in de kranten waarin evenementen uitgebreider worden omschreven. Dit is de pagina 'Uitgelicht' in zowel het Dagblad van het Noorden als de Leeuwarder Courant, die zo'n drie tot zes keer per week verschijnt. Ook schrijft de redactie wekelijks zes tips die in Meer Magazine, in de bijlage van de dagbladen, worden gepubliceerd.

Wacht eens eventjes... Wat is er met VanPlan gebeurd?

Vanaf oktober heeft Uitservice zich afgesplitst van VanPlan. Zo kan de redactie van Uitservice de focus volledig leggen op redactioneel werk, onafhankelijk van commerciële doeleinden, en kan VanPlan verder als ticketingplatform.

Zo worden onze diensten overzichtelijker en efficiënter.

Heb je een vraag?

Stel hem hier