Over de redactie

De redactie van Uitservice maakt de agenda’s voor Dagblad van het Noorden (de krant van vrijdag), de Leeuwarder Courant (de krant van vrijdag), het Friesch Dagblad (de krant van zaterdag ) en meer dan 30 nieuws- en huis-aan-huisbladen  van Mediahuis Noord in Noord-Nederland, zoals de Groninger Gezinsbode, Franeker Courant en Krant van Hoogeveen. In deze agenda's staat een selectie van de aangeleverde evenementen bij Uitservice. 

Evenementenagenda’s en deadlines

  • Dagblad van het Noorden, krant van vrijdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Leeuwarder Courant, krant van vrijdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Friesch Dagblad, krant van zaterdag: uiterlijk zondag 24.00 uur
  • Nieuws- en huis-aan-huisbladen van Mediahuis Noord (bekijk hier het volledige overzicht) kranten van maandag, dinsdag, woensdag of donderdag: uiterlijk maandag 24.00 uur in de week voorafgaand aan de week waarin het blad uitkomt
  • dvhn.nl/uitagenda en lc.nl/uitagenda, update 5x per dag
  • RTV Noord (website), update 2x per dag

Redactionele artikelen

Daarnaast maakt de redactie verschillende pagina’s in de kranten waarin evenementen uitgebreider worden omschreven. Dit is de pagina 'Uitgelicht' in zowel Dagblad van het Noorden als de Leeuwarder Courant. In DVHN verschijnt de pagina 'Uitgelicht' van maandag tot en met woensdag en in de LC op dinsdag en woensdag. En in de agenda's van DVHN en LC - die beiden op vrijdag verschijnen - worden elke week drie evenementen redactioneel uitgelicht. Ook schrijft de redactie redactionele stukjes in de agenda's van de nieuws- en huis-aan-huisbladen.

Wacht eens eventjes... Wat is er met VanPlan gebeurd?

Sinds oktober 2021 heeft Uitservice zich afgesplitst van VanPlan. Zo kan de redactie van Uitservice de focus volledig leggen op redactioneel werk, onafhankelijk van commerciële doeleinden, en kan VanPlan verder als ticketingplatform.

Zo worden onze diensten overzichtelijker en efficiënter.

Heb je een vraag?

Stel hem hier